Uw logo of tekst bedrukken we graag op uw Jasjes, Tunieken of broeken . Ook kunnen we namen van medewerkers per stuk bedrukken of borduren op de buitenzijde of binnenzijden van het kledingstuk.

Bij Tandarts-kleding.nl wordt u persoonlijk geholpen. Onze medewerkers staan klaar om u telefonisch of via e-mail te helpen met de juiste bedrukte kleding. U vindt namelijk een uitgebreide collectie tunieken, broeken, jasjes  en ander textiel in deze webshop. Uiteraard kunt u ook zelf ook kleding zoeken: voer uw zoekopdracht hierboven in en u vindt een uitgebreid aanbod artikelen.

Alle kleding is optioneel te bedrukken met uw eigen logo, tekst, afbeelding of uiting. Hieronder leggen we u in het kort uit op op welke manieren uw textiel bedrukt kan worden. Er zijn namelijk verschillende soorten bedrukkingen mogelijk voor uw promotie textiel.

Drie manieren waarop wij kleding bedrukken

Laat uw kleding bedrukken bij Tandarts-kleding.nl , want wij maken gebruik van de allernieuwste technieken! Wij kunnen de kleding voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo (branding), maar ook van een gepersonaliseerde tekst of uiting. Voor het bedrukken van de kleding maken wij gebruik van drie verschillende technieken. Een aantal van deze drukmogelijkheden zijn digitaal printen, de zeefdruk en de transferdruk.

1. Digitale bedrukking voor alle soorten textiel

Wanneer we het hebben over grote oplages textiel, dan biedt het digitale drukken uitkomst. Hiervoor gebruiken we een speciale printer die uw logo’s, teksten en afbeeldingen niet alleen snel, maar ook voordelig en precies drukt. Voor promotietextiel en -kleding biedt deze manier van bedrukken vele mogelijkheden. Bedrijfskleding of werkkleding wordt binnen enkele minuten secuur bedrukt en uw bestelling wordt dan ook zeer snel verzonden. We vonden een video die dit proces van digitaal printen haarfijn uitlegt:

2. Zeefdruk voor alle kleding, van tunieken tot broeken

Zeefdrukken is een populaire techniek die veel gebruikt wordt bij het bedrukken van Tunieken. Hierbij wordt een sjabloon gemaakt, dat op het zogenaamde zeefraam wordt geplaatst. Op de plaats van het beeldmerk gaat de zeef open. De te bedrukken kleding wordt aangelegd onder het zeefraam, waarna de inkt door de zeef op het product wordt aangebracht, met behulp van een rakel. Hierbij hoort een fullcolour-druk ook tot de mogelijkheden. Voor (bedrijfs)kleding en textiel kan er zelfs tot 14 kleuren worden gezeefdrukt.

3. Transfer bedrukking op uw kleding

De transferdruk is een betrouwbare en hands-on manier van kleding bedrukken. Zoals u hieronder kunt zien wordt de betreffende opdruk eerst geprint en uitgesneden op een folie. Deze wordt vervolgens door middel van een hete drukplaat op de tuniek, t shirt een ander soort kleding gedrukt. Voor een beperkte oplage kledingstukken is de transferdruk een uitstekende manier om een bedrukking van hoge kwaliteit tot stand te brengen. 

Hieronder ziet u een video waarin het transfer drukken gedemonstreerd wordt. 

Onze DTP (Desk Top Publishing) afdeling

Als puntje op de i beschikken wij ook over een eigen DTP (Desk Top Publishing) afdeling. Dit betekent dat we uw digitale materiaal kunnen omzetten naar een gepaste bedrukking voor al uw shirts, sweaters of andersoortige textiel. Het aanleveren van het beeldmateriaal kan op diverse manieren, via e-mail of per post. Het bestand kunt u e-mailen naar info@101promotions.nl

Het logo kan echter ook opgeslagen worden op cd-rom of usb-stick en verstuurd worden naar ons postadres.


Het digitale bestand moet opgemaakt zijn in het volgende programma:
 

• Illustrator versie 13 of lager- ai of EPS. Graag opslaan met lettercontouren, voor de PC. Voor zover het mogelijk is vermelden welke PMS-kleurnummers en lettertypen zijn gebruikt. 

• Een Photoshop document aanleveren is alleen mogelijk wanneer het een transfer bedrukking betreft. (dit zijn .psd-bestanden)

• JPEG, TIFF etc. zijn in sommige gevallen niet bruikbaar, het is dan mogelijk dit bestand door onze DTP afdeling te laten opmaken. Er worden dan eventueel, in overleg, kosten in rekening gebracht.

Prijzen voor transferdruk

Bij 1 tot 5 stuks:

  • Transferdruk borst € 7,50,- (1 kleur)
  • Transferdruk rug € 7,50,- (1 kleur)
  • Een extra kleur + € 4,- per druk

Bij 6 tot 10 stuks:

  • Transferdruk borst € 4,50 (1 kleur)
  • Transferdruk rug € 4,50 (1 kleur)
  • Een extra kleur + € 4,- per druk

Meer dan 10 stuks:

  • Prijs op aanvraag. Zeefdrukprijzen op aanvraag